W dniach 23-25 października 2020 r. EIT Food organizuje 2,5-dniowe warsztaty, których celem jest zebranie zespołów interdyscyplinarnych, by rozwiązać kluczowe wyzwania stojące przed branżą spożywczą w perspektywie kolejnych kilku lat.

 

Co zyskasz biorąc udział w wydarzeniu?

Podczas warsztatów poznasz metody i narzędzia projektowania innowacji, odkryjesz trendy biznesowe szczególnie wpływające na branżę spożywczą, a także będziesz miał możliwość skonsultowania swoich pomysłów z ekspertami.

Do kogo skierowane jest wydarzenie?

Wydarzenie dedykowane jest studentom, absolwentom i młodym specjalistom do 37. roku życia z wiedzą i doświadczeniem w takich obszarach jak: technologia żywności, biotechnologia, rolnictwo, nauki o żywieniu, informatyka, nauki społeczne i kierunki biznesowe – tym, którzy czują, że dzięki swojej wiedzy i umiejętnościom mogą wypracować kreatywne rozwiązania dla branży spożywczej.

Kiedy i gdzie odbędzie się wydarzenie?

Termin wydarzenia: 23-25 października 2020 roku. Miejsce zostanie podane w terminie późniejszym.

Najbardziej wyróżniające się projekty zostaną nagrodzone. Do wygrania ponad 12 tysięcy złotych!

Zgłoszenia uczestnictwa są przyjmowane do 20 września. Więcej informacji oraz formularz rejestracyjny znajdą Państwo na stronie internetowej wydarzenia.